arbetsgivare2014

Grafiska Företagen ger dig som medlemsföretag service i alla frågor som rör förhållandet till de anställda och till deras fackliga organisationer.

Det kan gälla såväl tillämpning av den arbetsrättsliga lagstiftningen och tolkning av kollektivavtal som individuella frågor om till exempel anställningsavtal eller lönesättning.

Du når våra arbetsrättsexperter på telefon 08-762 68 00 eller via e-post info@grafiska.se.

Aktuellt

2014-10-22

GJLogga220Idag, den 22 oktober, går startskottet för Gilla Jobbet på Stockholmsmässan. Eventet, som pågår 22-23 oktober, är Sveriges största mötesplats för dig som är engagerad i arbetsmiljöfrågor.

Gilla Jobbet är ett unikt tillfälle för dig som vill ta del av den senaste forskningen, utbyta erfarenheter och berikas med nya idéer. I utställningen finns uppbyggda arbetsmiljöer, visualiseringar, simulatorer, föreställningar och paneldebatter.

På Gilla Jobbet kan du även välja mellan ett hundratal seminarier. Föreläsarna bjuder på allt från humor och inspiration till konkret kunskap och verktyg. Besök gärna biblioteket och webbiblioteket där du hittar arbetsmiljömaterial om det som intresserar dig, samt verktyg som kan användas i din verksamhet.

Läs mer om eventet på gillajobbet.se 

2014-10-01
Grafiska Företagen efterlyser intresseanmälningar till nytt ESF-projekt
2014-09-29
GYFs priser delas ut på Bok & Bibliotek

Kalender