Medverkande

Kom och träffa några av branschens hetaste personer på Grafisk Dag och SF Sergel den 11 maj. De delar med sig av sina viktigaste insikter för att hantera förändring. Missa inte den här unika chansen att delta på branschens viktigaste inspirationsdag.

Lydia Capolicchio

Journalist och kommunikationsexpert

Lydia har under många år levererat nyheter, dokumentärer och underhållning till tv, radio och tidningar. Allt från krigsreportage och debattprogram till Eurovision Song Contest har gjort att hennes breda erfarenhet efterfrågas även utanför Sveriges gränser.

Sara Öhrvall

Executive advisor, skribent och styrelseledamot i bl.a. Bonnier News, Investor, Nobel Museum, SEB, Vinnova.

Hon har ett öga för vad som väntar runt hörnet. När det gäller teknik och konsumenttrender ser hon längre än många. Hon varvar forskning med praktiska exempel och delar med sig av sina erfarenheter av att utveckla digitala produkter samt att arbeta med digital transformation.

Annica Axelsson

CEO Ineko Brand Factory

Annica Axelsson är koncernchef för nya Ineko Brandfactory Group. Innan hon axlade rollen på den nya koncernen var hon vd för Strålfors svenska verksamhet. Tidigare har Annica arbetat i ledande befattningar på Svenska Spel och Coca-Cola. Annica har stor erfarenhet av digital och analog grafisk kommunikation och av relaterade marknads- och produktionsfrågor.

Peter Veres

Styrelseordförande och ägare JustNu

Utbildad ekonom och hade innan förvärvet JustNu arbetat med företagsvärdering i flera år och visste vad han skulle titta på när han hörde om möjligheten att få köpa JustNu. Peter driver företaget med sin bror Jan. Enlighet är A och O och en viktig del av deras arbete har varit att göra om alla tryckerier så att kunden känner igen sig oavsett vilket tryckeri de kommer in på.

Svante Randlert

Business & People Advisor på Academic Work

En av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000 som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Al Pitcher

Al Pitcher växte upp i Nya Zeeland, men började sin standup-karriär i London 1999. Samma år gick han till final i humortävlingen So You Think You're Funny och upprepade bedriften två år senare i både BBC New Act Competition och Daily Telegraph Open Mic Competition. 2010 flyttade Al Pitcher till Sverige och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn på den svenska standup-scenen. Redan 2011 vann han "Bästa manliga komiker" på Svenska Standup-galan och året efter gav han sig ut på den hyllade och utsålda "Fika tour", som följdes upp av den minst lika framgångsrika "Påtår tour" 2013 och "Nääämen it's Al Pitcher tour" 2014-2015.

Jag vill anmäla mig till Grafisk Dag!