Sverige digitaliserar!

Välkommen till Digitalisera nu! En konferens om industrins digitalisering den 8 juni i Stockholm!

Många industriföretag kraftsamlar nu för att ta vara på digitaliseringens möjligheter. För att inspirera industrins aktörer att ta nästa steg bjuder Vinnova och Tillväxtverket in till konferensen Digitalisera nu!

Några höjdpunkter ur programmet:

  • en översikt av digitaliseringen i Sverige
  • tips och råd om hur du bäst organiserar ditt företag i den digitala eran
  • tips och råd om hur du kan kicka igång ditt företag med KickStart Digitalisering
  • inspirerande seminarier där du får veta mer om gamification, machine learning, digitala testmiljöer, 3D-printing och mycket annat
  • ett samtal om digital säkerhet
  • närings- och innovationsminister Mikael Damberg berättar om regeringens satsningar
  • information om offentligt stöd till digitalisering i företag.

Ett urval av de medverkande:

Mikael Damberg, närings- och innovationsminister, Näringsdepartementet, Charlotte Brogren, generaldirektör, Vinnova, Gunilla Nordlöf, generaldirektör, Tillväxtverket, Eva Lindström, statssekreterare, Näringsdepartementet, Beatrice Björk, Level 21, Hauke Bossen, Roland Berger, Nader Asnafi, Örebro universitet, Susanne Timsjö, SICS, Eilert Johansson, RISE, Elina Vartiainen, SICS, samt många fler företag och aktörer som inspirerar med sina satsningar inom digitalisering.

Konferensen genomförs inom ramen för regeringens strategiska samverkansprogram Uppkopplad industri och nya material och strategin för nyindustrialisering Smart industri. Konferensen sker i samarbete med Industriforskningsforum, RISE, Teknikföretagen och IF Metall.

Ta del av programmet och anmäl dig senast 24 maj!