Lönebildningsdagen 2017

Framgångsrik lönesättning – att sätta rätt förväntansbild och rätt lön

För 25 år sedan slöts det första avtalet som möjliggjorde mer av företags- och medarbetarnära lönesättning. Sedan dess har utvecklingen gått framåt – fler och fler inser potentialen och kraften i att koppla samman arbetsresultat och lön. Det förbättrar företagets konkurrenskraft och stimulerar duktiga medarbetare. Det är ett verktyg för att styra företaget mot uppsatta mål och ökad lönsamhet.

  • Hur fungerar medarbetarnära lönesättning i teori och praktik?
  • Hur går man tillväga för att sätta rätt lön, och också skapa en korrekt förväntansbild av lönen hos medarbetarna?
  • Vad händer i företagen när medarbetarna bedöms och lönesätts individuellt? Går det alltid att bedöma och belöna en prestation?

För tredje året i rad arrangerar Svenskt Näringsliv Lönebildningsdagen. Den vänder sig till dig som arbetar med lönefrågor. Gör som hundratals av dina kollegor: kom och diskutera, byt erfarenheter och få ny kunskap om hur du kan utveckla den medarbetarnära lönesättningen i ditt företag eller din organisation.

Gå till anmälan.

Se hela programmet.

Sista anmälningsdag är fredagen den 15 september 2017. Under dagen bjuder vi på lunch och kaffe. Meddela eventuella allergier eller specialkost.

Begränsat antal platser. Deltagandet är kostnadsfritt för Svenskt Näringslivs medlemsföretag, men Svenskt Näringsliv står inte för resor eller boende. För företag som inte är medlemmar i Svenskt Näringsliv faktureras en deltagaravgift på 10 000 kronor plus moms. Anmälan är bindande.

Välkommen att inspireras till framtidens lönesättning!

Frågor? 

Edel Karlsson Håål, edel.karlssonhaal@svensktnaringsliv.se
Ann-Catrin Blomquist, ann-catrin.blomquist@svensktnaringsliv.se