Bildtävling

Skicka in dina bästa bilder till vår fototävling 2019 så är du med och tävlar om vem som tar hem äran för årets bästa bild i grafiska branschen.

Grafiska Företagens bildbank innehåller mängder av vackra foton av högsta kvalité som visar den grafiska industrin. Vi använder bilderna i ett flertal sammanhang, som exempelvis nyhetsbrev, webbplats, sociala medier och trycksaker.

Nu vill vi uppdatera vår bildbank med bilder tagna av våra medlemsföretag! Vi vet att det finns en enorm fotoentusiasm och skicklighet bland våra medlemmar. Vi ser fram emot att få ta del av era bilder som visar människorna, produkterna och verksamheterna i branschen, som vi är så stolta över.

Bilderna ska helst vara i JPG-format och vara tagna med så hög upplösning som möjligt.
Det är av yttersta vikt att du äger rättigheterna till bilderna du skickar in, dvs att det är du själv som tagit dem. Ange fotografens namn samt ditt företagsnamn. Skicka dina bidrag till: joel.eriksson@grafiska.se senast den 8 november.

I samband med att du skickar in bilderna ger du Grafiska Företagen fulla rättigheter till dem. Grafiska Företagen kan komma att använda dem i ett flertal sammanhang, som exempelvis nyhetsbrev, webbplats, sociala medier och trycksaker. Grafiska Företagen kommer aldrig använda bilderna i sammanhang som inte har en tydlig koppling till Grafiska Företagen.

Den vinnande bilden belönas med åtta Trisslotter.

Vi ser mycket fram emot bidragen!