4 maj

Etikettgruppens vårmöte

4 maj - 5 maj
Hotell Mårtensson, Halmstad
Pris: se information nedan samt i anmälningsformuläret
Boka direkt

Den 4-5 maj träffas vi i Halmstad. Fokus kommer ligga på logistik och bryggeri!

Vi inleder med gemensam lunch på Hotell Mårtensson, där vi också bor. Sen börjar vi programmet med Etikettgruppsmöte. Där kommer vi få en dragning om den då nyligen avslutade avtalsrörelsen samt en presentation av vår danske kollega Lars Ole Nauta som berättar hur den danska Etikettföreningen arbetar. Därefter gör vi studiebesök på Halmstad Brygghus med visning av produktionen och ölprovning, för att sen ha gemensam middag på Pio Matsal och bar. 

Vårmötet avslutas med studiebesök hos Biltema Logistics centrallager som ligger i anslutning till hamnen. Därifrån utgår hela deras logistikkedja till de nordiska länderna.

Torsdag 4 maj

12.00-13.00, Lunch på Franz Bistro & Bar – Hotell Mårtensson

13.00-15.00, Föreningsmöte på hotellet: Så jobbar etikettföreningen i Danmark, Lars Ole Nauta. Avtalsrörelsen – så blev det, Eva Glückman

16.00-18.00, Besök hos Halmstad brygghus – Presentation av ölproduktionen med påföljande provning. 238 kronor/person 

19.00-22.00, Middag på Pio Matsal & Bar

Fredag 5 maj         

09.00-11.00, Studiebesök hos Biltema logistics som har sitt centrallager för hela Norden i Halmstad. 

Vi bor på Hotell Mårtensson som ligger i centrala Halmstad, Storgatan 52. Kostnaden för hela programmet och boende är ca 3 200 kronor och för programmet utan boende 1 800.  

Hotellet har ingen egen parkering, men det finns flera parkeringsmöjligheter i kvarteret. Vi rekommenderar garaget Aimo Parking, som ligger endast 200 meter från hotellets entré.