NYHET

Grafiska Företagen flyttar regionverksamhet från Falun till Örebro – med Jesper Ekström som ny företagsrådgivare

Från och med mitten av april överförs Grafiska Företagenss regionverksamhet från Falun till Örebro. I samband med det har också Jesper Ekström börjat som ny företagsrådgivare/förhandlare samt regionansvarig. Han efterträder Stefan Jernberg (som tidigare satt i Falun).

16 april 2020
Foto: Juliana Fälldin

Jesper Ekström har arbetat med HR-frågor inom olika branscher i drygt 25 år, varav 15 år som HR-chef. Några näringar som han arbetat inom är industri, bygg, service och omsorg.

– Jag ser fram mot att arbeta som rådgivare i arbetsgivar- och branschfrågor, säger Jesper. Jag kan bidra med lång och gedigen erfarenhet av personalrelaterade frågeställningar och fackliga förhandlingar, både när det gäller arbetar- och tjänstemannasidan.

De områden som Jesper Ekström och Grafiska Företagens Örebro-kontor kommer att ansvara för framöver är desamma som gällde i Falun, dvs Dalarna, Värmland, Gävleborg, Västmanland och Örebro.

– Det känns verkligen bra att ha fått Jesper Ekström på plats och han kommer att bli en viktig kugge i Grafiskas Företagens arbetsgivaravdelning med sin bakgrund och breda erfarenhet, säger Eva Glückman, Grafiska Företagens förhandlingschef.

– Det känns även väldigt logiskt att vi nu gör Örebro till ett av våra sex regionkontor så att vi skapar en organisation och geografisk tillgänglighet som passar våra medlemsföretag ännu bättre.

Jesper Ekström
Företagsrådgivare & Regionansvarig Örebro