Print Power lyfter styrkan med print

Kampanjen Print Power lyfter styrkan med print och sprider inspirerande exempel på vad vi kan åstadkomma med print som marknadsföringskanal. För att göra det så bra som möjligt behöver vi visa upp branschen och för att göra det vi behöver din hjälp!

Målgruppen för kampanjen är reklamvärldens kreatörer och innehållet består till största del av inspiration som kommuniceras i Instagram och Pinterest.

Så kan du visa upp ditt företag och bidra

Det bästa du, som trycksaksproducent, kan göra i ett första steg är att skicka in spännande trycksaker alt bilder på spännande trycksaker till oss som vi kan lyfta och sprida i kanalerna. Det kommer framgå i annonsen vilket företag som har producerat trycksaken.

I nästa steg kan du och ditt företag engagera er i kanalerna genom att följa kampanjen, gilla, dela och kommentera inläggen. Kontot heter printpowersweden.  Ju fler som engagerar sig i kanalerna, desto större spridning kommer kampanjen att få på Instagram och Pinterest. Om alla medlemsföretag bidrar kan vi få ut maximal effekt av kampanjen. 

Skicka in

Mejla in dina bidrag nu till sophie.ahsberg@grafiska.se eller posta till: Sophie Åhsberg, Grafiska Företagen, Box 55525, 102 04 Stockholm.

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig!

Sophie Åhsberg
Kommunikatör, projektledare

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta del av branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen.
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in