Vill du synas för 4 000 kreatörer?

Foto: Sophie Åhsberg

PrintPower är kampanjen som lyfter styrkorna med tryck och ska inspirera fler till att använda tryck som kommunikationsmedel. Vi har fått en helt ny look men passionen förblir densamma – att hylla tryck och design.

Med nytt, personligt och inspirerande innehåll vill vi lyfta dig som medlemsföretag ännu tydligare. Ta chansen att visa upp ditt företag för en intressant målgrupp som består av kreatörer, art directors, copywriters, formgivare och högskolestudenter som läser grafisk formgivning. Även planners, strateger och kommunikatörer med flera följer kontot. Kontot heter printpowersweden på Instagram.

Så visar du upp ditt företag

Ta bilder på era trycksaker och skicka till oss. Eller skicka in inspirerande trycksaker till oss så fotar vi dem åt er. Ni kan även skicka in bilder på originalfiler. Det kommer att framgå tydligt i inlägget vilket företag som har producerat trycksaken.

Mejla ditt bidrag till Sophie Åhsberg eller posta till:
Sophie Åhsberg, Grafiska Företagen, Box 55525, 102 04 Stockholm.

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig!

Håll dig uppdaterad och bidra

Håll dig uppdaterad om vad som händer på printpowersweden genom att följa oss, dela och kommentera inläggen.

Ju fler som engagerar sig, desto större spridning kommer kampanjen att få på Instagram. Tillsammans skapar vi den positiva framtidsbilden av tryck!

Affischtävlingen PrintPower Award

Vi postar även inlägg på printpowersweden som handlar om affischtävlingen PrintPower Award för att inspirera studenter att följa oss och för att knyta ihop studenter med branschen.

I PrintPower Award tävlar studenter från Sveriges ledande design- och konsthögskolor med målet att se vilka som lyckas skapa de bästa affischerna utifrån ett valt tema. Totalt väljs tio finalister och slutligen en vinnare ut av en professionell branschjury. Syftet med tävlingen är att ge studenter ökad insikt och kunskap om de många fördelarna med tryck – både som konst och som kommunikationsmedel. Tävlingen grundades för drygt 20 år sedan och är idag en del av PrintPowers attraktionsprojekt för att marknadsföra tryck.

Läs mer om affischtävlingen

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta del av branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen.
Saknar du ett webbkonto? Registrera här
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in
Logga in
Registrera webbkonto
Endast för befintliga medlemmar. Bli medlem
Angivet organisationsnummer / medlemsnummer kunde inte hittas i medlemsregistret.
Logga in
Registrera webbkonto
Kontot kunde inte skapas. Kontakta supporten. Ett konto med denna E-post finns redan registrerad. Tips: använd glömt lösenords-funktionen.
Ditt webbkonto har registrerats

Ett webbkonto har nu skapats och ett aktiveringsmail har skickats till angiven e-postadress.

Klicka på aktiveringslänken för att aktivera ditt konto.

Logga in
Glömt ditt lösenord?
Skriv in din e-postadress nedan så skickar vi ett nytt lösenord till din e-postadress som du sedan kan andra under mina sidor.
Lösenordet kunde inte återställas.
Logga in
Glömt lösenord?
En återställningslänk har skickats till angiven mailadress.