Fespa Sweden Associations höstmöte

Innehåll

Vi inleder med besök hos FespaSweden-medlemmen Big Image, ett innovations- och förgrundsföretag i vår bransch som ständigt utvecklat sig och sin egen produktionsutrustning. Vi får se deras produktion i Täby. Efter besöket tar vi oss till Hilton Slussen för incheckning och senare middag på anrika Gondolen med utsikt över stan och grymt rolig underhållning i form av Al Pitcher.

Efter frukost på fredagen får vi ett föredrag av Grafiska Företagens miljöexpert Rickard Lindberg med konkreta råd om hur du kan vara förberedd vid en eventuell inspektion från miljömyndigheter för att undvika sanktionsavgifter. Vi har också bjudit in Ungdomsbarometern som är experter på hur ungdomar tycker och tänker, för att under rubriken "Hur gör man som arbetsgivare för att locka och behålla 90-talisterna?"

Som avslutning på vägen ut från Stockholm stannar vi till i Tumba Hos Xenter och kikar på deras 3D-utbildning.

Redan på onsdag 19 september startar det för de medlemmar som vill spela golf på fina Sigtuna GK med vår förre medlem Lars Kjellberg (tidigare på Brand Factory) som värd. Samling 12:00 för lunch och Fespa Sweden golfmästerskap.

Pris: Förutom ev. hotellövernattning kostar mötet från torsdag lunch, middag och föredrag 1 950 kr. Allt faktureras från Arbio AB.

Plats: Hilton Stockholm Slussen Hotel. Boende: Vi har reserverat rum på hotellet. Pris 2 190 kr enkelrum och 2 390 för dubbelrum.

Anmälan: Anmälan som är bindande sker, gärna med vändande mejl, till info@fespa.se senast den 19 augusti för att kunna säkra hotellrum.

Program

Torsdag den 20 september

12:00 Lunch på restaurang i Täbytrakten
13:30 Besök på Big Image
17:00 Incheckning Hilton Slussen
19:30 Middag på Gondolen (kort promenad från hotellet)

Fredag den 21 september

09.00 Föreningsmöte på hotellet med Ungdomsbarometern och konkreta råd kring miljöfrågor.

11:00 Besök på Xenter 3D-utbildning i Tumba.

13:00 Avslutning med lunchmacka hos Xenter.