SGM-möte i Göteborg

Passa på att träffa kollegor för en givande dag. Vi samlar branschen ledande befattningshavare för en eftermiddag med intressanta föreläsare om delningsekonomi, kundperspektiv, statistik, avtalsförhandlingar, och digitalisering. Under kvällen blir det gemensam matlagning på Sjömagasinet för de som vill.

Program 24 oktober, Waterfront Hotel

12.00: Lunch

13.00: Volvos satsning på delningsekonomi - Therese Ahlström Brodowsky är vd för M, som är Volvos mobilitetstjänst. Hon och berättar om Volvo Cars satsning på att dela biltransporter.

13.45: Robitisering och automatisering - hur kan den grafiska branschen dra nytta av detta? Talare: TBD.

15.00: Försäljningssiffror och avtalsrörelse - Vi presenterar de rykande färska siffrorna för 3:e kvartalet av branschens egen försäljningsstatistik och ger en inblick i den kommande avtalsrörelsen – hur mycket kan löneökningen bli när ekonomin ändrar riktning.

15.30: Lyckad digitalisering – en karta till framgång på nätet - Emanuel Karlsten, håller föredrag om en värld där auktoriteter och fakta tappat betydelse och relationer har blivit vår viktigaste valuta. Det förändrar logiken för hur företag bygger en långsiktig, framgångsrik närvaro på nätet. Vi bryter pedagogiskt ned vad internet är för att skapa förståelse för hur man bygger framgång för sig själv eller företaget.

18.00: Gemensam tillagning av en fyra-rätters middag på Sjömagasinet. En mycket trivsam övning som resulterar i en aptitlig avslutning på dagen.

Anmäl dig till sgm@grafiska.se