Etikettgruppens höstmöte

Grafiska Företagen bjuder in till Etikettgruppens höstmöte som denna gång bjuder på spännande studiebesök hos Volvo, Lexit och Box&Display samt intressant föredrag av AWA.

Program 

24 november

13:00 Samling för studiebesök hos Box&Display, Konstruktionsvägen 6 i Mölnlycke. Magnus Iversén visar oss runt och berättar om kartongtillverkning i premiumsegmentet.

14:30 Till Elite Plaza Hotel i Göteborg och incheckning

16:00 Alexander Watson Associates, AWA, som bland annat förser oss med Materialindex en gång i kvartalet, ger en presentation av de internationella trenderna i industrin. (via länk)

17:50 Samling i foajén för en kort promenad till Packhuskajen och skaldjurskryssning med underhållning i Göteborgs skärgård.

25 november

08.15 – 09.45 Studiebesök på Volvo Cars, Karossvägen 2, Göteborg, där vi kommer att göra en fabrikstur och uppleva Volvos anläggning i Torslanda – se hela tillverkningslinan på riktigt, bakom kulisserna.

10:45-12.00 Studiebesök på Lexit Group, VD Maud Rahm berättar om verksamheten. Avslutning med lunchmacka på Lexit.

Priser

Konferens 500 kr
Middag 990 kr
Enkelrum inkl frukost 1270 kr

Priserna är exklusive moms och faktureras från Arbio AB (OBS även hotellrummet).

Anmälan

Din/er anmälan (som är bindande) önskar vi så snart som möjligt till kaj.flick@grafiska.se. Senast dag för anmälan för att garanterat få hotellrum är den 1 november.