Skåne-Blekinge Grafiska Kretsförening inbjuder till höstmöte

Den 25 november är det höstmöte för Skåne-Blekinges kretsförening. Mötet består av besök hos Exakta, mingel samt en dragning av Grafiska Företagens chefsjurist Tina Nordenbrink på ämnet missbruk av droger. Vad är mina rättigheter och skyldigheter som arbetsgivare?

Program

17.00: Presentation av Exakta
Företrädare för Exakta ger en närmare presentation av Bolaget. Hur ser man på framtiden för tryck och hur trivs man i de nya lokalerna?


17.15: Knark på jobbet – är detta något du som arbetsgivare måste acceptera?
Grafiska Företagens chefsjurist Tina Nordenbrink dyker ner i frågor som rör ett område som dessvärre har ökat på senare tid, missbruk av droger. Vad är mina rättigheter och skyldigheter som arbetsgivare? Tina Nordenbrink kommer även att hinna med att berätta om arbetsgivares möjligheter att kräva olika typer av intyg av en arbetssökande eller anställd, verktyg som arbetsgivare i allt högre utsträckning har börjat utnyttja.

18.15: Rundvandring i Exaktas nya lokaler
Programmet beräknas vara slut ca klockan 19.00. Efter programmet bjuder kretsföreningen på en lättare buffé och dryck. Möjlighet finns att mingla, träffa kollegor samt att ställa ytterligare frågor till våra presentatörer och föredragshållare.

Anmälan via e-post till ambjorn.wahlberg@grafiska.se
Ange företag, namn på deltagare samt eventuella allergier. Ange även om du önskar delta på plats eller digitalt. Önskar du delta digitalt kommer en länk att skickas ut till dig dagen före höstmötet. Sista anmälningsdag 22 november.

Varmt välkomna!