Erfaren förhandlare och rådgivare till Växjö

I rollen som förhandlare och rådgivare på Grafiska Företagen och TMF arbetar du för att stärka medlemsföretagens konkurrenskraft och verka för deras tillväxt. Detta gör du genom att arbeta nära företagen med rådgivning till medlemmarna i frågor som rör arbetsrättsliga ärenden, personalfrågor, kollektivavtal och övriga frågor som berör medlemsföretagen i rollen som arbetsgivare.

I rollen ingår följande ansvarsområden:

  • Företräda medlemsföretagen i förhållande till bland annat fackliga organisationer i förhandlingar gällande HR- och organisationsfrågor
  • Hålla i avtals- och arbetsrättsliga utbildningar
  • Medverka i olika arrangemang som förbunden anordnar
  • Värva nya medlemmar
  • Arbeta med kompetensförsörjningsfrågor
  • Omvärldsbevakning är en annan viktig del av ditt arbete

Vi erbjuder en tjänst som är självständigt, mångfacetterat och utvecklande. Dina kollegor finns på flera orter runtom i Sverige och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Din profil

Du som antar denna utmaning har mycket goda kunskaper i arbetsrättsliga frågor, lagar och förordningar. Vidare har du omfattande och väl dokumenterad förhandlingsvana i arbetsrättsliga ärenden. med fackliga parter. Det är meriterande om du har utbildning på eftergymnasial nivå.

Du har en flerårig bakgrund gärna från tillverkande industri, kanske som företagsledare, HR-chef eller som produktionschef. Din bakgrund kan även vara juristens. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet som förhandlare i en större organisation. Du uppskattar att arbeta självständigt med stimulerande arbetsuppgifter och har inget emot att resa i tjänsten.

Som person är du analytisk och har en god verbal förmåga samtidigt som du är en god lyssnare. Du är lösningsfokuserad, självgående och prestigelös. Vidare är du flexibel och bestämd men också lugn och saklig. Du har pedagogiska färdigheter och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare är du van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och fatta beslut inom givna ramar, hantera och prioritera i pressade situationer och har en god planeringsförmåga och samarbetsvilja. Du är utåtriktad och har god social kompetens. Hög servicenivå är en självklarhet.

Tjänsten är tillsvidare. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Svenskt Näringslivs kontor i Växjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningsdag: Senast 5 Mars