DokuMeras Företagspaket

Avgiftsfritt för Grafiska Företagens medlemsföretag!

Genom en överenskommelse mellan Grafiska Företagen och DokuMera erbjuds ni som medlemsföretag i Grafiska Företagen ett kostnadsfritt 12-månaders abonnemang på DokuMeras tjänst "Företagspaketet för 5 användare" (värde 9 980 SEK).

I DokuMeras Företagspaket finns alla dokumentmallar man kan behöva i sitt företag. Genom att använda färdiga dokumentmallar kan man arbeta effektivare och spara pengar. Här hittar du bland annat mallar för GDPR, hyresavtal och affärsplan. Erbjudandet gäller t o m den 30 juni 2019.

När det gäller blanketter för arbetsrätt och personal ser vi gärna att ni använder Grafiska Företagens blanketter som ligger under Mina sidor när du loggat in.

Support

I erbjudandet ingår teknisk support från DokuMeras supportavdelning. Det ingår ingen kundsupport under den kostnadsfria perioden. Om ni som medlemsföretag skulle vilja ha kundsupport kan det köpas till för 1 000 SEK exklusive moms under friåret. Kundsupport kan exempelvis bestå av hjälp vid val av dokumentmallar, tips på experter som kan ta ärenden vidare, tillägg av användare samt kundvårdssamtal.

Beställ

OBS - Ange företagsnamn och organisationsnummer i mailet när du beställer.

Du beställer ditt kostnadsfria 12-månaders abonnemang på "Företagspaketet för 5 användare" genom att skicka ett mail till Grafiska Företagen (Ulrika Palmén)

Därefter kommer DokuMera att kontakta er för att ge er era användarkonton. Sedan är det bara att gå in på dokumera.se och hämta hem alla de dokumentmallar som är intressanta för just er!

Övriga villkor

  • Erbjudandet gäller endast medlemsföretag i Grafiska Företagen som inte redan är kund hos DokuMera
  • Medlemsföretaget är bundet av DokuMeras allmänna villkor under den kostnadsfria perioden.
  • Medlemsföretaget kommer att få ta del av DokuMeras nyhetsbrev under perioden. Möjlighet till avregistrering finns vid varje utskickstillfälle.
  • Medlemsföretaget är inte skyldigt att förnya tjänsten när den kostnadsfria perioden har löpt ut.
  • Medlemsföretaget behöver inte säga upp tjänsten eller vidta annan åtgärd i detta avseende innan den kostnadsfria perioden löper ut.
  • DokuMera kommer att sända ett uppföljningsmeddelande till medlemsföretag som tecknat sig för det avgiftsfria abonnemanget en månad innan friperiodens slut. Meddelandet blir en "påminnelse" om Företagspaketet och möjlighet att teckna eget avtal med DokuMera om en eventuell fortsättning.
  • Grafiska Företagen kommer också att höra av sig till er innan abonnemanget löper ut för att höra om ni är intresserade av att förnya Företagspaketet i ytterligare 12 månader.