Tillskott i standardiseringsarbetet

SIS/TK 434 Grafisk Teknik har fått en ny deltagare, Thomas Ehrngren, som till vardags arbetar som kvalitetsansvarig på Ineko.

Han har dryga 30 års erfarenhet av den grafiska branschen och har under de senaste åren verkat inom kvalitetsarbete, standardisering, färghantering, effektiviseringar osv. Tidigare arbetsgivare är bland andra IGP, Typografen, Scarena/PrintOn (Done) och Strokirk-Landströms. På fritiden ägnar han sig gärna åt den femåriga dottern, musik, fotografi, cykling och resor till Japan.

Thomas tycker att mycket i den grafiska branschen är spännande, exempelvis expansionen av storformatsproduktion med all teknik och alla material som finns där samt hur branschen och enskilda företag ska hantera en minskad efterfrågan på offsettryck. Han har inställningen att framtiden alltid är ljus, speciellt om man förändrar och anpassar sig. Med arbetet inom SIS/TK 434 hoppas han på att kunna förändra de riktlinjer vi alla arbetar efter till det bättre, och att resultatet blir en enklare vardag för oss branschkollegor. En bransch som kan arbeta effektivt och leverera produkter av hög kvalitet att har bra framtidsutsikter.