1. Kompetensförsörjning
  2. Rekrytering
  3. Rekryteringshandboken

Rekryteringshandboken

Strategisk kompetensförsörjning på dina villkor Välkommen till Grafiska Företagens inspirationsskrift om rekrytering och kompetens-försörjning. Vi hoppas att du ska få inspiration och nya idéer, oavsett om du är van att rekrytera eller gör det mer sällan.

I den här skriften har vi intervjuat både medlemsföretag, rekryteringsexperter och trendbevakare. Tillsammans ger de många kloka tips och råd som förhoppningsvis kan underlätta ditt rekryteringsarbete.

Branschens framtid hänger på ökad synlighet, rätt utbildningar och smart rekrytering. Det är ett jobb som vi behöver göra tillsammans. Grafiska Företagen satsar kraftfullt på den  framtida kompetensförsörjningen eftersom ni medlemmar har framfört att detta är ett område där ni vill ha vårt stöd, såväl i mer över-gripande frågor som genom praktiska hjälpmedel i det dagliga arbetet.

Vårt arbete är inriktat på att attrahera morgondagens arbetskraft, kvalitetssäkra länken mellan företag och utbildningar samt vara med och påverka i olika forum.

Du hittar Rekryteringshandboken till höger på sidan - där kan du både läsa och/eller ladda ner den.

Lycka till med ditt rekryteringsarbete och tveka inte att kontakta Grafiska Företagen när du behöver stöd och råd!

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta del av branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen.
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in